Hertenstoofpot (4 pers)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
600 g hertengoulaschvlees
0.5 ltr groente of runderbouillon
4 el olie
3 middelgrote tomaten
300 g ui
200 g aardappels
2 paprika‘s
150 g ontbijtkoek
2 el paprikapoeder
takje verse thym en bonenkruid
2 laurierblaadjes en half kaneelstokje
p&z
Bereiden
- Verhit de olie en bak het vlees hierin aan.
- Voeg de uien ,tomaat en knoflook toe.
- Strooi er paprikapoeder over en laat het geheel 2 minuten fruiten.
- Voeg de bouillon, de kruiden en de aardappels toe.
- Breng het geheelaan de kook en laat het 2 uur stoven op een laag vuurtje.
- Voeg 30 min.voor het einde de ontbijtkoek en de paprika toe.
- Op smaak brengen.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Gevulde reerug hotel Sacher
Aspergerisotto met sinaasappel en op de huid gebakken daurade
Confit van tamme eend met witte bonen en uiencompote
Brabantse hazenpeper
Hazenrug met bosvruchtensaus