Hertenstoofpot (4 pers)

Hertenstoofpot (4 pers)

Hertenstoofpot (4 pers)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

600 g hertengoulaschvlees
0.5 ltr groente of runderbouillon
4 el olie
3 middelgrote tomaten
300 g ui
200 g aardappels
2 paprika‘s
150 g ontbijtkoek
2 el paprikapoeder
takje verse thym en bonenkruid
2 laurierblaadjes en half kaneelstokje
p&z

Bereiden


  1. Verhit de olie en bak het vlees hierin aan.

  2. Voeg de uien ,tomaat en knoflook toe.

  3. Strooi er paprikapoeder over en laat het geheel 2 minuten fruiten.

  4. Voeg de bouillon, de kruiden en de aardappels toe.

  5. Breng het geheelaan de kook en laat het 2 uur stoven op een laag vuurtje.

  6. Voeg 30 min.voor het einde de ontbijtkoek en de paprika toe.

  7. Op smaak brengen.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes